Mobilna živa meja širine 120cm in višine 180cm

240.00 (z DDV)

Če nimate možnosti zasaditve žive meje direktno v zemljo, imamo za vas rešitev. Ozelenjene mrežne panele – 100% mobilnost.

×
Mobilna živa meja širine 120cm in višine 180cm

  Varen nakup, dostava povsod po Sloveniji

  • Plačilo po povzetju, predračunu, ali s kreditno kartico.
  • 100% jamstvo, ki velja dve leti od nakupa cipres.
  • Možno plačilo na obroke – po predhodnem dogovoru.

  V današnjem modernem svetu vse bolj cenimo zelene površine v urbanih okoljih. Hkrati pa neradi čakamo dolga leta, ki so potrebna, da rastline zrastejo do željene velikosti. Rešitev problema je sedaj na voljo v obliki: ˝Mobilne Žive Meje˝. Ozelenjene mrežne panele so sestavljene iz kovinskega ogrodja, ki je preraščeno z rastlinami, ter naravi prijaznega korita izdelanega iz kokosovih vlaken. Različne vrste in velikosti so na voljo preraščene z vedno zelenim bršljanom (hedera), gabrom, (carpinus), in bukvijo (fagus). Uporaba ˝Mobilne Žive Meje˝ uporabljamo v številne namene; kot mejne zasaditve v novo zgrajenih stanovanjskih naseljih ali kot nadomestilo starih ograj pri projektih renoviranih objektih. Številne možnosti so na voljo v obstoječih vrtovih, na terasah in balkonih, za ustvarjanje ločenih vrtnih separéjev ali za ozelenitev prostora.Zasebnost in varnostZ uporabo ˝Mobilne Žive Meje˝ dosežete takojšen rezultat, hkrati pa si zagotovite varnost in zasebnost.

  Ker so rastline v celoti izraščene, si intimnost in zasebnost prostora zagotovite takoj po sajenju in montaži. Panele so zelo kompaktne in zahtevajo le minimalen prostor namenjen za druge namene. Kovinska ograja, ki jo zaradi poraščenosti z rastlinami komaj vidite, je narejena iz prvovrstnega materiala in preprečuje prehod otrokom, domačim ljubljencem in drugim.Sestava˝Mobilna Živa Meja˝ je sestavljena iz kvalitetnega kovinskega ogrodja – mreže, ki je preraščena z rastlinami. Kovinsko ogrodje je na spodnjem delu ukrivljeno v obliko korita. V tem delu je iz naravi prijaznih in razgradljivih kokosovih vlaken oblikovano korito v katerem je zemlja v kateri rastejo rastline. Dolžino panel lahko po potrebi režemo s škarjami ali žago za kovine in jih prilagodimo potrebam. Za povezovanje panel so na voljo kovinski in leseni stebri, ter pripadajoče kovinske sponke za obe vrsti stebrov.Zelene površine prispevajo k čistejšemu zraku v življenskem in delovnem okolju. Sadike bršljana (hedera) še posebej prispevajo k absorbciji drobnih prašnih delcev (PM5 in PM10).Grafiti in avtocesteMobilane ˝Mobilna Živa Meja˝ je odlična rešitev za preprečevanje vandalizma (grafiti). Učinkovito prispeva k zmanjševanju drobnega prahu v okolju.

  Kliknite na uradno spletno stran podjetja Mobilane: http://www.mobilane.co.uk/  – vir: vrtko.si