Splošni pogoji poslovanja

 

Cene za naročila v predprodaji veljajo za količine nad 100 kosov.

Jamstvo pri nadaljnji prodaji ne velja.

Podrobne informacije o jamstvu najdete v rubriki JAMSTVO CIPRESE.SI

Slike so simbolične.

Spletna stran je v lasti podjetja KOA d.o.o., sedež podjetja je na naslovu: Medijske Toplice 27, 1411 Izlake.

Izdelke pošiljamo iz naslova: Skladišče Kisovec - Industrijska cona, Kisovec.

Spletna naročila so namenjena le kupcem, ki za naslov dostave vpišejo naslov v Sloveniji.

V spletni trgovini vam nudimo možnost naročanja izdelkov s plačilom “po povzetju”, t.j. ob prevzemu. Naročnik lahko zahteva predračun. Predračun pošljemo na podani e-naslov in izdelek pošljemo po prejemu zneska na KOA d.o.o. Možen osebni prevzem.

KOA d.o.o. je izdelovalec vseh izdelkov, ki jih lahko naročite v spletni trgovini. Za izredne želje, se naročnik (kupec, obiskovalec spletne strani) in izvajalec (KOA d.o.o.) lahko dogovorita posebej, preko e-pošte. Podjetje KOA do.o. kot lastnik in ustvarjalce odgovarja za vse vsebine in izvedbo naročil.

 

ROK DOBAVE

 

 

Vaši podatki, ki jih posredujete ob nakupu, so shranjeni na sedežu podjetja. Prav tako se na sedežu podjetja hranijo vsa povpraševanja oziroma na njihovi podlagi sklenjene pogodbe.

Za dodatna pojasnila nas lahko kupci-naročniki pokličejo na telefonski številki 080 41 41 in 041 788 422 ali pišejo na naš e-naslov: info@ciprese.si

 

KAKO OPRAVITE NAKUP

 

Želeni izdelek oziroma izdelke dodajte na seznam, s klikom "na seznam", se odpre stran, kjer je razvidno po čem povprašujete in v kakšni količini . Na tem mestu je mogoče posamezni izdelek oziroma izdelke odstraniti s seznama. V kolikor pa vaš seznam odraža vaše želje v polja za podatke o kupcu vnesete zahtevane podatke, v opombe navedete še vaše izrecne potrebe ali želje in s klikom na gumb "pošlji povpraševanje" pošljete na naš naslov. Na podlagi vašega povpraševanja vam bomo posredovali povratno elektronsko sporočilo s podatki o vašem povpraševanju in z informacijo o roku in načinu dobave, kjer boste lahko ponovno preverili vaše povpraševanje in v kolikor se z njim strinjate le-tega tudi potrdili. V primeru potrjenega povpraševanja vas bomo v roku dveh dni po poslanem elektronskem sporočilo kontaktirali na podano telefonsko številko in se dogovorili vse potrebno za dostavo oziroma morebitni osebni prevzem. V kolikor povpraševanje ne boste potrdili, bomo šteli da ste odstopili od povpraševanja.

 

DOSTAVA

 

Pri nakupu se lahko odločite za dostavo z našimi kombiji za vse lokacije v R Sloveniji. Cena je določena in znaša 30,00 EUR (z vključenim 22% DDV-jem) in velja ne glede na količino naročenih artiklov in ne glede na oddaljenost stranke.

 

NAPAKA PRI NAROČANJU

 

Če bo pri samem postopku povpraševanja oz. naročanja karkoli narobe in vas program ne bo pripeljal do cilja, nam prosim pišite. Če nam boste sporočili telefonsko številko vas bomo poklicali.

 

POGOJI

 

Kupec je fizična oseba, ki uporablja izdelke za namene izven poklicne in pridobitvene dejavnosti. V primeru, da je kupec pravna oseba (klubi, društva, šole, ipd.) se naročanje in nakup izvršita individualno in plačilo se izvrši po predračunu. Plačilo se izvrši na KOA d.o.o. : SI56 1913 0500 7651 714 (DBS d.d.)

Kupec z oddajo povpraševanja potrjuje sprejem splošnih pogojev poslovanja, objavljenih na tej strani. KOA d.o.o. in kupec medsebojne obveznosti urejata s temi splošnimi pogoji in z Zakonom o varstvu potrošnikov.

Pridržujemo si pravico, da v primeru suma morebitne zlorabe naročanja izdelkov v spletni trgovini KOA d.o.o.., naročilo zavrnemo.

 

KOMERCIALNI POGOJI

 

Posamezne cene se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila. Za posamezne nakupe veljajo cene v trenutku oddaje naročila.

Ugodne ponudbe ali akcije veljajo v času trajanja ponudbe ali akcije, kar je točno razvidno ob opisu ponudbe ali akcije.

 

CENE IN DDV

 

Pri posameznem izdelku je najprej vidna cena za 1 izdelek.

Cene pri izdelkih so končne, z že vključenim DDV-jem.

Vsi izdelki, ki jih ponujamo v ciprese.si spletni trgovini, se obračunajo po ceni, ki vsebuje DDV.

 

ELEKTRONSKA SPOROČILA

 

V postopku naročanja prejmete eno sporočilo, v katerem je predogled računa za izdelek, ki ste ga naročili. V primeru, da je v sporočilu prišlo do napake, nam prosim to čim preje sporočite, da napako v vašem naročilu popravimo.

 

UREDNIŠKA POLITIKA

 

Na straneh spletne trgovine www.ciprese.si so fotografije „naših“ cipres. Fotografije so avtorska last in jih je prepovedano uporabljati ali distribuirati v kakršnekoli namene. Zloraba se kaznuje, za kar je pristojno sodišče v Ljubljani.

Vse podatke v spletni trgovini vnaša in ureja odgovorni v KOA d.o.o. Če vas karkoli v zvezi z izdelki zanima ali imate kakšne posebne želje prosim sporočite na info@ciprese.si in z veseljem vam bomo odgovorili. Potrudili se bomo, da bodo vsi naši kupci še naprej zadovoljni. Z veseljem pa sprejemamo tudi kritike, saj vam z odpravo pomanjkljivosti lahko že  jutri ponudimo še bolj kakovostne izdelke.

 

OMEJITEV UPORABE INFORMACIJ IN GRADIV

 

Informacije in gradiva, ki so prikazana na tej strani, lahko uporabnik naloži z interneta za svojo osebno domačo rabo, pri čemer ne sme spreminjati označb avtorskih pravic, drugih obvestil o pravicah intelektualne lastnine ali obvestil o drugih pravicah. Dovoljeno je nalaganje in tiskanje informacij in gradiv z namenom ogledovanja in branja za nekomercialne namene. Vsako drugo kopiranje, distribuiranje, ponovno objavljanje, spreminjanje informacij in gradiv na www.ciprese.si ali njihovo pošiljanje po pošti ter razširjanje na kakršenkoli drug način brez predhodnega pisnega dovoljenja, je prepovedano. Prav tako je prepovedana uporaba kateregakoli elementa pletne strani www.ciprese.si za kakršnekoli druge namene, kot za izključno osebno, nekomercialno, domačo rabo.

KOA do.o.o.. ne odgovarja za obliko in vsebino spletnih strani, ki so na kakršenkoli način povezane s spletnim mestom www.ciprese.si. Pri obisku in uporabi povezanih spletnih mest je odgovornost KOA d.o.o. za vse primere izključena.

 

VAROVANJE PODATKOV IN ZASEBNOST

 

Kot kupcu vam pripadajo vse pravice po Zakonu o varstvu potrošnikov. S potrdilom nakupa dovoljujete, da KOA d.o.o.., z namenom izpolnjevanja ali uveljavljanja pravic iz pogodbenega razmerja in z namenom obveščanja vzpostavi, vodi, vzdržuje in upravlja z vašimi osebnimi podatki neomejeno časovno obdobje. Podjetje KOA d.o.o. zagotavlja varstvo osebnih podatkov po Zakonu o varstvu osebnih podatkov (Uradni list RS št. 86/2004).

Kot kupec lahko kadarkoli po elektronski pošti zahtevate, da v roku 15 dni trajno ali začasno prenehamo uporabljati vaše osebne podatke za namen neposrednega trženja. O prenehanju vas bomo po elektronski pošti obvestili v petih dneh po prejemu vaše odjave.

Obvezujemo se, da bodo kakršnikoli osebni podatki pridobljeni preko spletne strani www.ciprese.si v celoti ostali v lasti podjetja KOA do.o.. in bodo služili izključno za potrebe izvedbe in dostave naročila. Z vsemi posredovanimi osebnimi podatki bomo ravnali v skladu z veljavnim Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Besedilo pogodbe, ponudbe oz. računa je shranjeno pri KOA d.o.o. Kupec lahko v vsakem trenutku zahteva izbris njegovih podatkov ali pa dostop do le teh. Zahtevo lahko poda na elektronski naslov: info@ciprese.si

 

CENA IN VELJAVNOST PONUDBE

 

Cene veljajo v trenutku oddaje povpraševanja in nimajo vnaprej določene veljavnosti. Od tega trenutka so cene in drugi pogoji fiksirani in veljajo tako za ponudnika, kot za kupca. Vse cene so navedene v evrih (€), z vključenim davkom na dodano vrednost (DDV). Cene so zagotovljene na dan naročila in se lahko dnevno spremenijo, brez predhodnega obvestila.

 

OMEJITEV ODGOVORNOSTI

 

KOA d.o.o. se bo trudila, da bodo podatki na spletni strani pravilni in ažurni, vendar KOA d.o.o. niti druga pravna ali fizična oseba, ki je sodelovala pri izdelavi spletne strani ali še sodeluje pri nadgradnjah spletne strani, ne more biti odgovorna za navadno škodo ali izgubljeni dobiček ali nepremoženjsko škodo, ki bi lahko uporabniku nastala zaradi uporabe spletne strani ali nezmožnosti uporabe le-te.

KOA d.o.o. se bo trudila za nemoteno delovanje spletne strani, vendar ne more biti odgovorna za navadno škodo ali izgubljeni dobiček ali nepremoženjsko škodo, ki bi lahko uporabniku nastala zaradi motenega delovanja spletne strani.

KOA d.o.o.. lahko kadarkoli brez predhodnega obvestila spremeni spletno stran.

 

VARSTVO OSEBNIH PODATKOV

 

Varstvo osebnih podatkov je urejeno v skladu z Izjavo o varovanju zasebnosti spletne strani.

 

PRAVICA DO ODSTOPA POTROŠNIKA OD POGODBE

 

Potrošnik (navedeno velja izključno za fizične osebe, ki pridobijo artikel za namene izven svoje pridobitne dejavnosti) ima pravico, da v 14 dneh od prevzema artiklov prodajalcu sporoči, da odstopa od pogodbe, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. Rok se začne šteti en dan po datumu prevzema artiklov.

Odstop od pogodbe potrošnik sporoči na e-naslov prodajalca: info@ciprese.si

V primeru odstopa od pogodbe potrošnik prejeti artikel vrne na naslov prodajalca: KOA d.o.o., IC Kisovec, Kisovec.

Vrnitev prejetih artiklov podjetju v roku za odstop od pogodbe se šteje za sporočilo o odstopu od pogodbe.

Potrošnik mora artikel vrniti prodajalcu nepoškodovan in v nespremenjeni količini, razen če je artikel uničen, pokvarjen, izgubljen ali se je njegova količina zmanjšala, ne da bi bil za to kriv potrošnik. Potrošnik artiklov ne sme neovirano uporabljati do odstopa od pogodbe. Potrošnik sme opraviti ogled in preizkus artiklov v obsegu, kot je to nujno potrebno za ugotovitev dejanskega stanja. Preizkušanje artikla, ki odstopa od navedenega, se šteje za uporabo artiklov, kar pomeni, da potrošnik s tem izgubi pravico do odstopa od pogodbe.

Edini strošek, ki bremeni potrošnika v zvezi z odstopom od pogodbe, je strošek vračila artiklov. Artikel je potrebno vrniti prodajalcu najkasneje v roku 30 dni od oddanega sporočila o odstopu od pogodbe (nakupa).

Vračilo opravljenih vplačil bo izvedeno takoj, ko je to mogoče, najkasneje pa v roku 14 dni od prejema sporočila o odstopu od pogodbe. Zaradi zagotavljanja gotovosti, točnosti in pravočasnosti vračila ter zagotavljanja evidence o plačilih, se vračilo plačila kupcu izvede izključno z nakazilom na njegov transakcijski račun.

 

OBRAZEC ZA ODSTOP OD POGODBE : >>KLIK<<

 

STVARNA NAPAKA

 

Kdaj je napaka stvarna?

Kadar:

  1. artikel nima lastnosti, ki so potrebne za njegovo normalno rabo ali za promet,
  2. artikel nima lastnosti, ki so potrebne za posebno rabo, za katero jo kupec kupuje, ki pa je bila prodajalcu znana oziroma bi mu morala biti znana,
  3. artikel nima lastnosti in odlik, ki so bile izrecno ali molče dogovorjene oziroma predpisane,
  4. je prodajalec izročil artikel, ki se ne ujema z vzorcem ali modelom, razen če je bil vzorec ali model pokazan le zaradi obvestila.

Kako se preverja primernost artikla?

Preverja se z drugim, brezhibnim artiklom enake vrste, hkrati pa tudi z izjavami proizvajalca oziroma navedbami na samem artiklu.

 

Kako se stvarno napako uveljavi?

Kupec nas mora o morebitni stvarni napaki skupaj z natančnim opisom le-te na lastne stroške obvestiti v zakonsko določenem roku in nam hkrati omogočiti pregled artikla. Obrazec za prijavo stvarne napake se nahaja >>TUKAJ<<

Pravico do uveljavljanja stvarne napake na artiklu natančneje urejajo določila zakona o varstvu potrošnikov.

Povezava do zakona : >>KLIK<<

 

SPLOŠNO

 

Slike so simbolične. Za morebitne spore iz naslova uporabe Spletne strani se uporabi slovenska zakonodaja. Za rešitev morebitnih sporov je pristojno sodišče v Ljubljani.

 

PRITOŽBENI POSTOPEK

 

V primeru uveljavljanja jamstva nam pošljite elektronsko sporočilo na info@ciprese.si z naslovom: JAMSTVO. Obvezna priloga je slika. Obvezno nas morate TAKOJ obvestiti o vseh spremembah na sadikah Thuja Smaragd. V elektronskem sporočilu navedite še svoje podatke in številko in datum računa.

V primeru uveljavljanja stvarne napake nam pošljite obrazec po elektronski pošti na naslov info@ciprese.si,  Obrazec se nahaja >>TUKAJ<<

V primeru odstopa od pogodbe nam pošljite obrazec po elektronski pošti na naslov info@ciprese.si,. Obrazec se nahaja tukaj >>TUKAJ<<

Več informacij o stvarni napaki najdete >>TUKAJ<<

Z uporabo spletne strani www.ciprese.si uporabnik potrjuje, da je sprejel tu opisane pogoje in da se z njimi strinja.

 

CENIK ZA SAJENJE CIPRES

 

do višine 60 cm – 1,50 eur

do višine 100 cm – 2,00 eur

do višine 140 cm – 2,50 eur

do višine 160 cm – 5,00 eur

do višine 200 cm – 10,00 eur

do višine 300 cm – 15,00 eur

Thuja Smaragd 20-30 cm – 1,20 eur (9,5 % DDV obračunan v ceni)

Thuja Smaragd 50-60 cm – 3,00 eur (9,5 % DDV obračunan v ceni)

Thuja Smaragd 60-80 cm – 4,40 eur (9.5 % DDV obračunan v ceni)

Thuja Smaragd 80-100 cm – 6,30 eur (9.50 % DDV obračunan v ceni)

Thuja Smaragd 100-120 cm – 8,90 eur (9.50 % DDV obračunan v ceni)

Thuja Smaragd 120-140 cm – 9,80 eur (9,5 % DDV obračunan v ceni)

Thuja Smaragd 140-160 cm – 16,00 eur (9,5 % DDV obračunan v ceni)

Thuja Smaragd 180-200 cm – 24,00 eur (9,5 % DDV obračunan v ceni)

Thuja Smaragd 250-300 cm – 40,00 eur (9,5 % DDV obračunan v ceni)

Thuja Smaragd vzgojena v lončku 50-60 cm – 6,90 eur (9,5 % DDV obračunan v ceni)

Catalpa Nana – 50,00 eur (9,5 % DDV obračunan v ceni)

Substrat 250 litrov – 50,00 eur (22 % DDV obračunan v ceni)

Zalivalna kapljična cev (tekoči meter) – 0,50 eur/tm (22 % DDV obračunan v ceni)

Dostava ne glede na količino in oddaljenost – 40,00 eur (22 % DDV obračunan v ceni) Dostavo lahko zaradi ekonomičnih razlogov odpovemo.

Vzdrževanje cipres (letno) – 199,00 eur (9,5 % DDV obračunan v ceni)

Letno vzdrževanje cipres zajema: 2x letno gnojenje, škropljenje, pregled sadik, zalivanje, svetovanje.

 

www.ciprese.si

Ime družbe: KOA d.o.o.

Sedež: Medijske Toplice 27

Pošta: 1411 Izlake

Skladišče: Kisovec - Industrijska cona

 

Matična št.: 6220096000

Davčna številka: SI51234041

Datum vpisa v register: 13.09.2012

Registrski organ: Okrožno sodišče v Ljubljani

Zap. št. vpisa: Srg 2012/35470

Osnovni kapital: 7.500 eur

 

Direktor in ustanovitelj: Denis Renko

Zastopniki: Renko Emilija, prokurist

Tekoči račun: SI56 1913 0500 7651 714 (DBS d.d.)

Telefon: +386 (0)41 788 422

Brezplačni telefon: 080 41 41

Faks: +386 (03 56 79 342

E-pošta: info@ciprese.si

Internetna stran: www.ciprese.si

 

Lokacija:

Iz avtoceste LJ-MB izvoz Trojane. Smer Zagorje. Od izvoza z avtoceste smo oddaljeni cca. 7 km.

Piškotki za analitiko
Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
Piškotki za družabna omrežja
Piškotki potrebni za vtičnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omrežja.
Piškotki za komunikacijo na strani
Piškotki omogočajo pirkaz, kontaktiranje in komunikacijo preko komunikacijskega vtičnika na strani.
Piškotki za oglaševanje
So namenjeni targetiranemu oglaševanju glede na pretekle uporabnikove aktvinosti na drugih straneh.
Kaj so piškotki?
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov.V redu Več o piškotkih